Spontant inbokad träningsmatch som belöning för dem som hade hög träningsnärvaro hittills på försäsongen.
Vi mönstrade en stortrupp, inklusive tre nyförvärv från U-laget: Viktor (född -04), Anas (född -04) och Oliver (-06)!
Dessutom två rutinerade spelare som gjorde comback: Joakim Sjöberg och Jonathan Bertilsson!
Det ser onekligen bra ut med blandade åldrar och stor konkurrens i truppen!
Gäddeholm som är nykomlingar i div 6 hade också med fyra spelare från Odens U23-trupp i fjol: Bröderna Ronaldo och Alberto Rodrigues, Samuel Morris och Olle Ålund i kassen.

Gäddeholm tog överraskande en tidig ledning efter en frisparksvariant där bollen chippades över muren och nickades fram till en spelare som i sin tur nickade in bollen i mål förbi Linus.
Därefter följde en period med hårt tryck från Oden men inga mål främst p g a fint målvaktsspel av Olle som bl a tippade Hadis hårt skruvade skott till hörna.
Dock kunde vi kvittera när Jonathan slog ett fint, tidigt inlägg över backlinjen mot bortre där Erik mötte perfekt med ett välplacerat skott i högra hörnet.
Vi gjorde även 2-1 och denna gång var det Hampus som hittade Erik med en perfekt genomskärare mellan ytterback och innerback. Här var Erik osjälvisk som slog ett inlägg till Eddie som nickade bollen i mål från nära håll.
Erik var het och hade ett kanonskott i ribban, ner på mållinjen och ut!
Gäddeholm kom tillbaka något sista 10 minuterna när vi tappade i bolltempo, dock utan att skapa några farliga lägen.
Istället kontrade vi in 3-1 när Jocke S visade prov på snabb speluppfattning när han satte en djupledsboll på 50 meter från egen planhalva till Erik som lurade offesidefällan och gjorde sitt andra mål i matchen.

I andra halvlek hade vi 3-4 lägen att göra mål första 5 minuterna men Olle gjorde grymma räddningar, benparader och bollar som tippades i stolpen.
Sedan slog vi av på takten och gjorde ganska så många byten. Det var inte så att det blev sämre spel p g a avbytarna men kemin i passningsspelet saknades, det var oerhört många felbeslut och felpassningar.
Vi gjorde ändå ett mål i andra halvlek. Det var återigen Erik som slog en sidledspassning till Calvin som fick på en riktig projektil från 25 meter som borrade sig upp i nättaket utan chans för Olle!
Lite otur sedan för vår tredjemålvakt Jocke N som fick spela 15 minuter som forward och gjorde ett fint mål som blev bortdömt för offside, vilket var hårfint.
4-1 slutresultat i en match som vi kontrollerade och Gäddeholm stod upp bra försvarsmässigt.
Våra målvakter hade inte mycket att göra, Gäddeholm hade ett avslut på mål i första och ett i andra (som inbytte Anton räddade).

Till matchens lirare utser vi förstås Erik som låg bakom alla våra mål (2 mål + 2 assist).

4-1 Oden genom Calvin (assist Erik)

Vi kommer att fortsätta med att lägga in lite spontanmatcher, dock tar vi inte ut lika många spelare som denna gång, 15-16 räcker för att få bättre flyt i spelet.